web analytics

Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

De Rijacademie

De rijacademie (1)

Pakketten

We bieden Startpakketten. Het is nooit met zekerheid te zeggen hoeveel een cursist exact aan lessen dient te volgen.

Uitgebreide omschrijving

De Rijacademie ”Haalt het beste in je naar boven!”

We streven ernaar om je rijvaardigheid op hoog niveau te brengen. Dit willen we op een leuke en prettige manier doen. Doordat je helemaal je zelf bij ons kunt zijn, zul je veel meer plezier in je rijlessen beleven. Dit is namelijk bevorderlijk voor de rijles, mijlpaal of rijles doel wat we samen stellen. Uiteindelijk zul je sneller als volwaardige en zelfstandige bestuurder je examen in gaan en slagen!

We geven altijd de prioriteit aan kwaliteit! Je wensen en persoonlijke voorkeuren staan bij ons centraal. Je kunt van ons verwachten dat elke les een leerzame les is. Hierbij willen we ook dat je elke les weer tevreden bent, meer inzicht hebt en als het even kan met een lach de les afsluit. 🙂

Kom langs of bel ons voor een vrijblijvend en voor jou volledig Gratis proefles. We willen kennis met je maken en je helpen om een overwogen keuze te maken. Bij ons ben je niets verplicht of verschuldigd. Het is aan jou of je met ons verder wilt en aan ons om je te overtuigen voor De Rijacademie te kiezen.

We hopen snel kennis te maken met je!

Groeten van De Rijacademie

  • KVK: 70710066
  • Rijopleiding: Auto
  • Mogelijkheden: Gespreid betalen, Gratis proefles, Opfriscursus, Pakket, Proefles aanvragen, Rijles pakketten, Rijlessen, Spoedcursus, Theoriecursus, Tussentijdse toets, CBR Praktijk examen, Ervaren rijinstructeurs, Faalangst Rijlessen, Lessen, Praktijkexamen, Rijbewijs Halen, Theorie
  • Automerk Lesauto: BMW
  • Secundaire Diensten: English Instruction

<< Terug naar rijscholen in :

 

344 keer bekeken, 1 vandaag

  

Listing ID: 9215a814c6d968be

Klik hier om zelf een Gratis vermelding van een rijschool te Plaatsen

Rijscholen in de Buurt


Geef een reactie

Gratis Rijschool Vermelding Plaatsen?

Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis een vermelding van uw autorijschool te plaatsen. Ontvang direct nieuwe klanten, door het plaatsen van een vermelding van uw bedrijf, in de plaats of gemeente waar deze werkzaam is!


Plaats Gratis Vermelding

Login or Aanmelden