web analytics

fb snelopdeweg fb omslag
Snel-Op-De-Weg-Autorijschool-logo

Pakketten

Alleen via rij-school te boeken!
Facebook actie pakket: €1329,- euro
korting: €206,- euro
27 rijlessen 60 minuten
CBR TTT
CBR Examen
2 Maanden Online Theorie Training
*verplichte vrijblijvende intake rijtest voor afname van dit actie pakket.
*niet geldig icm andere acties / max 1 per persoon.

Uitgebreide omschrijving

Snel Op De Weg Rijschool biedt rijlessen aan in geheel Nederland. Door een gedegen lesprogramma te koppelen aan ons uniek kwaliteitstoezicht op onze instructeurs en rijscholen, zorgen we dat jij snel, veilig en betaalbaar je autorijbewijs kunt halen.
Naast het geven van autorijles geven we online CBR theorietraining met een beproefde methode. Omdat deze methode zo goed werkt, bieden we dit niet enkel aan aan onze eigen leerlingen. Meer dan 10.000 leerlingen per jaar slagen succesvol na het gebruik van onze CBR theorie training. Daarnaast meldt een groot aantal rijscholen in Nederland ook haar leerlingen aan op dit systeem.
Wil jij meer weten over Snel Op De Weg, onze werkwijze of onze instructeurs? Of wil jij zo snel mogelijk een proefles om dat alles zelf te ervaren? Vraag vandaag nog een proefles en/of informatie aan over onze rijlessen, dan zorgen wij dat jij snel, veilig en betaalbaar je rijbewijs haalt.

• KVK: 51751666
  • Facebook Pagina: https://www.facebook.com/snelopdeweg
  • Rijopleiding: Auto
  • Mogelijkheden: Examengarantie, Gespreid betalen, Gratis proefles, Opfriscursus, Pakket, Proefles aanvragen, Rijles pakketten, Rijlessen, Spoedcursus, Theoriecursus, Tussentijdse toets, CBR Praktijk examen, Ervaren rijinstructeurs, Faalangst Rijlessen, Autisme Rijlessen, Lessen, Praktijkexamen, Rijbewijs Halen, Theorie